2019-03-09 76 浏览
沿途有你@巧手製作 網址: https://s.openrice.com/QrbS0GEu800地址: 九龍灣牛頭角道55號利基大廈地下D號舖 相信是唐記的分枝店,因見賣的食物都一樣,水準穩定就買回家吃。唐包點中式蒸包款多又平,開到好多分店,有時餓就買個邊行邊食,因熱熱的總好過食西式冷包而家仲多埋蒸飯點心,今日放工貪快就直接買回家醫肚。$25 排骨飯蒸飯,淋上埋甜豉油超香,排骨帶點肥肉蒸完唔乾身。糯米雞我地全家都鐘意,$25 一於買返去食,糯米同餡都調得夠味,餡有立腸雞肉同肉,好好味!包類各$7.5 、黑芝麻包,仲有煎包,係其他分店小見。一甜一鹹最佳組合,買定做早餐。$9一枝豆漿,買回去,甜度適中。沿途總有分店,買返屋企或有時早餐買個包回公司食。
沿途有你@巧手製作

地址: 九龍灣牛頭角道55號利基大廈地下D號舖

$9一枝豆漿,買回去,甜度適中。

沿途總有分店,買返屋企或有時早餐買個包回公司食。