2023-07-19 252 浏览
其实一向都系三田忠实粉丝,不过一直都私藏,冇认真分享过,今日决定同大家开心share ❣️一人套餐沾面(中)一人套餐会有齐主食、小食同饮品。第一次食既话推介点呢个餐🫶 选左最经典既浓香豚骨鱼介沾面😍 面既份量有几个size, 除左特大,其他都一样价钱,所以跟返胃口拣就好了☺️沾面系粗面底,弹牙得黎有咬口!呢个质地既面挂汤真系一流😭😭 汤底有浓浓既豚骨味,再加上鱼介几分既鲜甜,配上沾面咸度刚刚好🤗食到尾记得要叫店员帮手加汤😬饮左一啖就返唔到转头😆炸鸡(3件)系拎左日本唐扬协会金奖既炸鸡!外皮香脆,肉质嫩滑,必食🫡辛辣沾面(小)朋友就点左辛辣沾面,惹味得黎唔会盖过晒本身豚骨鱼介汤底👍明太子沙律酱薯条另一款推介必食小食😝我每次来都一定会食,幼薯炸得十分香脆,但不会过分油腻,配上明太子沙律酱好清新🎉

一人套餐
沾面(中)

食到尾记得要叫店员帮手加汤😬饮左一啖就返唔到转头😆

炸鸡(3件)
系拎左日本唐扬协会金奖既炸鸡!外皮香脆,肉质嫩滑,必食🫡

辛辣沾面(小)
朋友就点左辛辣沾面,惹味得黎唔会盖过晒本身豚骨鱼介汤底👍

明太子沙律酱薯条