2008-02-19 17 浏览
補返上年平安夜既食評…放左工就同朋友仔去apm諗住食餐飯仔, 適逢佳節, 9成餐廳尤其係比較多正面評價既餐廳都人頭湧湧, 最後我地選擇左比較少人等位既spaghetti house. 當晚只有3款套餐供應, 食物普通, 價錢比平日貴, 都預左, 不過難得佳節外出用餐, 就少計較一次啦~我地order左最平既兩人套餐, 2 x (soup + main course + drink), 冇甜品(加錢就有), 湯好似係忌廉龍蝦, 冇酥皮, 冇咩龍蝦解鮮味不過都ok啦。主碟揀左煙三文魚沙律+大蝦墨汁麵, 沙律係保險之選, 鮮果有melon strawberry等都幾鮮甜, 不過d菜就爛爛地…個麵就差喇, 蝦得2隻, 可能墨汁麵本身比較黏身, 炒起都仲”痴”住”痴”住咁, d麵仲好油下, 直頭係得陣油味, 雖知意式食物係重油, 不過一啖麵已經成陣橄欖油有幾咁”healthy”都難頂啦! Drink都係coffee or tea啦冇特別。餐廳環境算唔差, 服務都幾好, 大時大節都仲幾好態度, 上菜同加水算幾快, 一開始比張近門口又迫既檯我地, 我地要求轉入去亦冇托手”爭”, 始終大集團服務應該唔
補返上年平安夜既食評…

餐廳環境算唔差, 服務都幾好, 大時大節都仲幾好態度, 上菜同加水算幾快, 一開始比張近門口又迫既檯我地, 我地要求轉入去亦冇托手”爭”, 始終大集團服務應該唔會差得去邊, 不過加埋一盛惠$380, 諗返起d野食既quality值唔值就睇人喇!~