2019-10-18 55 浏览
因為近近地係附近租左間酒店訓,港鐵又實行「宵禁」就廢時出去咁遠去搵野食啦! 酒店對面新開左呢間台灣店,門面睇落好多報道話佢呢間好好食咁,一於入去試下!叫左佢呢個蕃茄牛肉麵($68),嘩 個湯底油膩到...食左啖好似成個口都係油咁,食完個感覺好似啲油卡住係喉嚨,好難頂呀!牛肉其實係牛腩啦,食得落口既,不過唔算淋淋囉!滷肉飯不過不失啦,但係啲飯唔熱又硬硬地咁。珍珠奶茶飲得出用奶粉沖,飲落ok ge 珍珠略小同埋無咩咬感。QQ地瓜波我覺得已經係最好食,我第一下形容比男朋友聽係:嘩 幾好食wor 同kfc出果個差唔多! 我男朋友笑左出黎,都係果句咁既價唔值囉!埋數$147。 嗯,一般啦。順便一提,呢間餐廳冷氣好大,食果陣最好帶定褸。

滷肉飯不過不失啦,但係啲飯唔熱又硬硬地咁。
我男朋友笑左出黎,都係果句咁既價唔值囉!