沙田人可以喺沙田食牛大人了^^! 喺伟华个位好易揾添, 食完顺便过对面一田shopping消化下😂, 钟意店家舒服嘅卡位够唒松动, 今日黎吃到饱先. 🍲极上M5和牛吃到饱套餐拣左li个咩都有得拣嘅set, 感觉lunch $198@真系好抵. 头一round已经每款牛x2🤤. 汤底小辣嘅”牛大人袐方麻辣锅”好惹味, 满满而多种辣椒🌶️劲足料! 🐗上腹牛五花牛味非常香浓, 渌一渌就食得, 我喺酱料bar𢳂左好多蒜蓉同腐乳酱dip, 仲整左一碗卤肉饭添, 今次惊喜见到饮品雪柜有OOHA拣呢, 荔枝味好得, 唔会over甜. 🍲必食item我觉得有: 和牛M5牛肩卷, 上腹牛五花, 安格斯牛板腱, 猪五花片. 油份10足, 同埋唔会切薄到得张透光肉片嘅厚度; 另外, 要另外渌熟嘅袐制鸭血同卤猪大肠真系好好味呀! 都惊会卖唒所以快快encore左先🤪.🍲真味牛肉浆*食得又玩得系列*超好味牛味劲浓”真味牛肉浆都唔可以miss, 而且有得食有得玩, 好似手打牛丸咁浓👍🏻.🍻酉鬼啤酒UGLY BEER果味好香嘅IPA, li杯咁fruity嘅啤酒🍻打边炉一流呀!! 好抵饮只系$68一杯, 一人黎返一r

极上M5和牛吃到饱套餐

*食得又玩得系列*
🍻
酉鬼啤酒UGLY BEER
酉鬼啤酒

果味好香嘅IPA, li杯咁fruity嘅啤酒🍻打边炉一流呀!! 好抵饮只系$68一杯, 一人黎返一round气氛即刻好劲多🤩.
🍨
最后食左牛大人限定嘅玄米茶雪糕, 虽然唔系之前嘅哈根大C, 但li只味道都够唒特别啊茶味有解腻feel呢.
玄米茶雪糕

2022-06-29