餐厅: 沙田凱悅酒店咖啡廳
资讯:

2023-11-26 3933 浏览
.前几日好开心 今日好姊妹约左我黎沙田Hyatt Regency Hong Kong Sha Tin 食晚餐庆祝岩岩新婚既我呀🙈,去之前我已经做好功课 睇定今晚要食啲咩😍 我哋都好期待🤍-首先,为大家介绍嘅系冷盘区 分别有海鲜类有龙虾 蟹钳 长脚蟹 虾 扇贝 螺肉等等 虽然款式唔系太多 不过胜在好新鲜 见到好快俾客人夹晒 不过厨师亦加得相当之快💯-另外有沙律区 刺身区 芝士同 辣肉肠 Parma Ham 区 包罗万有 每样我都食咗小小👍🏻-热盘西餐 令我哋最难忘嘅系以敲钟嘅形式隆重登场 系室内BBQ 炭烧斧头扒同埋牛柳😍 听到钟声我哋都唔执输 即刻出去排队啦🙈 可以睇住厨师制作 厨师仲冧上白酒,全场哇一声😍 好香呀,肉质鲜嫩大概五成熟左右 啱晒食肉兽既我💯-仲有牛小扒海胆酱😍 呢款都系一定要试㗎摆盘好精致 而且味道好香浓 仲有烤鳕鱼 焗牛油果 芝士焗龙虾等等 相当之出色👍🏻-中菜方面,亦都有好多选择㗎分别有炆花胶 鹅掌炆冬菇 东坡肉 蒸白鳝 腊味饭 炒菜 粉面区 等等 款式好多 识咗好多花胶 煮到好冧而且好入味😘 系回本之选呀😍-甜品方面 系我同朋友最期待㗎 最令我吸引既系拿破仑蛋糕
首先,为大家介绍嘅系冷盘区 分别有海鲜类
热盘西餐 令我哋最难忘嘅系
大概五成熟左右 啱晒食肉兽既我💯
仲有牛小扒海胆酱😍 呢款都系一定要试㗎
中菜方面,亦都有好多选择㗎
甜品方面 系我同朋友最期待㗎 最令我吸引既
系拿破仑蛋糕 Tiramisu 香蕉薄饼 各种唔同口味嘅蛋糕等等 而且每一款都好精致💯
2023-11-24
用餐时段