2021-07-09
之前一直有聽過呢間餐廳,但係一直都唔知原來佢係有放題㗎!夜晚仲要全部都係放題🤣👍🏼我哋六點幾返到嚟,所以一開頭唔算好多人!啲staff好nice!!!有不停幫你攞碟收碟,而家漏單問題都無!!👍🏼讚!!個野飲櫃好貼心,有室溫飲品同雪凍嘅!加分👍🏼女仔飲室溫好似舒服好多!!不過甜品總類唔算多,得紅豆雪糕同雪糕糯米糍🤣但係雪糕糯米糍有成3個味,有黑芝麻,香芋,雲尼拿😚我最鐘意香芋,不過黑芝麻好special!!!!一坐底,佢就每人送一隻鐵板燒大蝦,好彈牙,個汁好食😋好新鮮!!一開頭當然點刺身喇😚叫咗帆立貝,三文魚,油甘魚,甜蝦,北寄貝,白玉豚!!正呀有幾舊係腩黎,特別係三文魚腩,超肥美👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼帆立貝都幾厚身,甜蝦好大隻一啖可以分開2啖食🤣第一輪好食過第二輪!鐵板燒黎講,淨係試咗雞扒同西冷牛扒🤣🤣但係高質嘅,係放題界比較少有🤣串燒炸物反而叫得多啲,唔會好油膩👍🏼牛舌最推薦!厚而juicy!其次燒豚肉都唔錯😚有啲肥肉好好咬!唐揚雞軟骨我encore 咗2次,佢大大粒唔似平時食個啲!軟骨控必食!!!!Overall 黎講,價錢略高!但多花款揀嘅👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼