2021-10-02 106 浏览
餐廳 :北海道食堂 Hokkaido Syokudo地點:沙田中心商場3樓50 & 57 鋪日式放題一般都定位在旺角、尖沙咀、銅鑼灣等地方……完來沙田都有一間👍🏻👍🏻👍🏻一係唔食,一食當然食最好,所以叫左有超過100款食物的《極盛放題》仲可以食2.5小時 真係好少有飲品櫃 ~ 有超過15款飲品,有凍有唔凍,亦有茶類 啤酒等任飲 甜品 : 雀巢雪糕 + 維記雪米滋刺身 ~ 全部都幾新鮮,厚薄適中,帶子、三文魚、油甘魚、劍魚encore了幾次😋壽司/卷物 ~ 因為唔想食咁多飯,所以只食了幾款,但味度都唔差喎👍🏻另外好彩師傅都話係整得好大件,咁我先有空間再食其他野😛鐵板/串燒/燒物 ~ 好香呀🤤鵝肝 、羊架、安格斯西冷扒,燒牛舌等 係必食之選👍🏻👍🏻👍🏻炸物 ~ 炸蠔、炸池魚仔、天婦羅等都好脆口和風沙律 ~ 三款中試了兩款,味道正常,細細碗剛剛好👍🏻👍🏻日式火鍋 ~ 牛肉嘩……d 牛肉多到呢…..正😆原來鍋底的配菜 & 肥牛都可以再order , 想多肉多菜,多菜少肉 任君選擇 👍🏻👍🏻👍🏻整體 : 真心唔差,值得一試👍🏻由於上相片有限,仲有好多相未能呈現😌
餐廳 :北海道食堂 Hokkaido Syokudo

地點:沙田中心商場3樓50 & 57 鋪

甜品 : 雀巢雪糕 + 維記雪米滋

炸物 ~ 炸蠔、炸池魚仔、天婦羅等都好脆口

日式火鍋 ~ 牛肉
嘩……d 牛肉多到呢…..正😆

整體 : 真心唔差,值得一試👍🏻

由於上相片有限,仲有好多相未能呈現😌
2021-09-07