2019-01-07 51 浏览
又到左沙田開飯嘅時候😎原來呢頭附近都幾多越南野!越男仔之前食過銅鑼灣嗰間好正(不過執左☹️)今日再接再厲😍睇吓水準如何🤣感覺舒服左佈置又幾精緻😎👍🏻首先order佢嘅必食推介"煙三文魚柚子檸檬紙卷"平時軟殼蟹咪紙卷就食得多呢一個有少少fushion嘅感覺真係夠特別!小小煎香左嘅吞拿魚配合酸甜嘅柚子,恰到好處又開胃!"法式芝心蝦多士"聽聞呢一個係佢哋嘅得獎作品,食完又的確唔係浪得虛名😎外皮炸到好鬆化,芝麻粒好香口!咬落去已經有一層芝士喺口入邊爆出黎🤣好友有罪惡感不過超好食!而且整體感覺唔會好油膩,真係做得好出色!食得越南野梗係要試吓佢嘅"招牌粵式火車頭"呢一個嘅配料冇我想像中咁驚喜,不過佢嘅河粉同埋湯底就絕對值得一讚!飲落去唔會覺得好重味精,湯底香濃!呢一刻我發現兩個人食都已經好飽🤣食唔晒就梗係打包返去啦,順帶一提佢哋真係好窩心將個飯盒一分為二,方便擺兩款唔同嘅菜式👍🏻大家下次有機會一定要去試吓呢一間冇介紹錯😍
感覺舒服左佈置又幾精緻😎👍🏻