2018-02-21
之前見到有YOUTUBER介紹沙嗲王最近同Monster Hunter Crossover,推出咗好多好特別既食品同飲品。對於我另一半呢啲死宅男,每日收工都離唔開佢個Monster Hunter World,一睇到有機會俾佢食到貓餐,開心到不得了。襯今日出旺角買少少嘢,就陪屋企個獵人會一會沙嗲王啦。一睇到個MENU,我身邊個獵人就勁雀躍啦已經,話一定要飲支藥水喎。回復藥、強走藥、硬化藥水。。。咩黎架?我頭頂一大個問號白咖哩汁香芧豬扒粉絲-每次黎沙嗲王必點的,想堂年讀大學時經常偷偷哋出黎食沙嗲王既下午茶,豬扒一貫炸得香脆,不過白咖哩汁粉絲好失望,白咖哩汁無以前咁杰。。稀咗好多。。勁脆厚切吉列豬扒飯配白咖哩汁-吉列豬扒不及香芧豬扒好味,但勝在每一件都大大件,好夠份量回復藥-青蘋果荔枝薄荷特飲硬化藥-百香果雪梨蜜配啫喱 兩杯嘢飲都好普通,最特色就係樽上面嗰個牌。。 對Monster Hunter有濃厚既愛意既獵人應該會好開心。。不過我唔係🤣
回復藥-青蘋果荔枝薄荷特飲
硬化藥-百香果雪梨蜜配啫喱
兩杯嘢飲都好普通,最特色就係樽上面嗰個牌。。