<沐白小農 芋圓加鮮奶好 match 😍>呢間沐白小農 平時經過開都想試下 但講真 呢 d高糖飲料係好味 但真係唔可以飲甘多😂 今日天口甘熱 經過 見佢除左有鮮奶飲品有得加芋圓外 仲要有沙冰 ❄最尾我都係忍唔住入左去😂仲同朋友點左3 杯唔同野飲 😈 🍴大甲芋頭鮮奶30 蚊 加芋圓 6 蚊🥛用左台灣高質大甲芋頭做 味道香濃細膩 又夠芋頭香 將佢切碎 撈埋香滑鮮奶一齊 🥛 芋頭既香甜味溶入哂奶入面 好有口感 😃再加6 蚊 芋圓 佢既芋圓 大細適中 偏向正方形 口感好彈牙口感 帶少少香甜 整體感覺好 match 👍🏻 🍴草莓果茶 28 蚊🍓☕用左綠茶做底既果茶 感覺到 冇乜落糖 大部分都係天然草莓做 對比上健康🍓 草莓切成碎粒 飲管會間中 啜到少少果肉 酸甜開胃 配埋綠茶底半甜半甘既味道 係一個好開胃既餐前飲 😍 🍴鮮檸益力多沙冰 🍋❄28 蚊呢個真係好酸 但酸得黎好正😂 一飲落去首先係好香益力多味 落足料然後中段有淡淡 檸味 好酸好開滑 🍋重點係夠哂冰凍 好正❄#水果茶 #草莓 #士多啤梨 #益力多 #沙冰 #芋圓 #鮮奶 #芋頭 Score 平均分 <7.5/1
<沐白小農 芋圓加鮮奶好 match 😍>

Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#沐白小農
尖沙咀寶勒巷3 至7a萬事昌廣場地下
~~~~~~~~~~~~
2019-05-16
$30 (宵夜)