2008-08-03
昨晚同一班同學去Todai 試下, 因好多食評都話好食!!當我們1825去到Todai 門口, 看見好幾十人在打隊等入場, 真的幾多人食囉!!我們差不多排了十分鐘就可以入場啦!!我們一坐下就去拿長腳蟹和魚生,但沒有生豪供應囉!!啲魚生好新鮮, 但啲蟹就一般啦, 一來瘦二來啲肉質有點散,可能是那一轉的蟹不太好啦, 我再拿時就好一點囉!!值得一讚是那些冷盤真的好新鮮和好味呀 ~~ 如壽司 有魚子和海膽都好好味呀!!而熱食方面就好少選擇, 有焗豪(可以一食), 有焗蝦 (肉質不掂), 炸蝦啲肉質都是不掂!!但那燒龍蝦就好好味囉!! 不過就好多人排隊囉, 要等成15分鐘以上, 每人只可以拿半隻囉, 都好的, 好過有時啲人一次拿好多回去, 令其人食不到囉!! (一定要試下)而芝士多士真的好好味呀!! (一定要食呀)甜品方面是可以的!!但原來它們是不包一杯飲品的!! (好多buffet 餐廳一定包一杯飲品)
我們差不多排了十分鐘就可以入場啦!!
我們一坐下就去拿長腳蟹和魚生,但沒有生豪供應囉!!
而芝士多士真的好好味呀!! (一定要食呀)
甜品方面是可以的!!