因為從來未食過串串鍋 咁啱見咁多好評 就決定book黎試下 我哋經OpenRice book咗2030,不過我哋早到咗半個鐘好彩都有個位俾我哋入去,本身諗住如果未有位就去行吓先!好好彩!一入到去嘅環境比我想像中既係超級廉價放題既樣式,坐低咗之後職員會俾個QR code,因為係經QR code落單嘅,個menu要自己摸索,職員唔會同你講解,因為個Menu都有啲tricky,我見隔籬左右都要問吓啲職員,咁我哋最後就嗌咗個B餐,(新鮮農場靚牛串串套餐,因為公眾假期所以貴啲要328未加1),湯底方面就叫咗個鴛鴦鍋+30蚊(麻辣+養生菌王雞湯),首先湯底嚟到,麻辣係正常嘅但無麻香,佢哋自己首創嘅茶底係茶包咁樣,話可以解油膩,個養生菌湯就好清淡無味😂想食食材既味道就啱叫呢個,另外怕食麻辣熱氣見到佢個menu有得嗌野飲,續支計錢,仲有啤酒,就決定叫。但係隔咗好耐都冇人比嘢飲,之後就偷聽到隔離枱同一個問題,問侍應之下先知道原來嘢飲係出去拎,都係任飲,但qr code menu入面就續支計,啤酒就算你落咗單,都要自己同侍應講既,佢地話佢地唔會睇你qr code嗌左咩野,我簡直O晒嘴! 去到自助吧款式唔多

去到自助吧款式唔多,好雜亂,都係一般有羊肉串,牛肉串之類,丸,雞翼,一般既菜,係完全唔吸引既! 但都拎啲試下,可能賣相唔得但係食材OK呢! 但都係後悔到。。。。肉質唔新鮮,好鞋口,反而豆卜響鈴係ok,但係本身自助吧已經少,無哂侍應無refill,問2問佢就咁望2望就話無哂,但當時只係2045分,一直都有2 3枱客入黎,款式太少!見有食評話鴨血OK,但結果係好散都係唔新鮮咁!

咁我哋個餐係包含農場牛,我地揀左牛頸脊同埋SRF和牛肉眼邊,以為會好啲啦!點知都係我多想!
都係好唔新鮮鞋口,有少少牛味但無嗰種靚牛應有既水準!反而海鮮都新鮮!不過鮑魚冇清理乾淨,硯有好多沙!功夫做得唔夠!

飲品難得嘅係全部都係支裝,的而且確好少舖頭仲係用支裝,加返少少分!

總括嚟講真係食到一吐氣,好難食!呢個價錢埋單每人377蚊,絕對係超低性價比,1半價錢都唔值得!另外大家一定要對清楚張單,價錢錯哂!!!我唔知點解有咁多食評話好食?寫食評都應該有良心啲,以免有人中伏!