2021-10-19
尖沙咀中港城新開台式料理《春禧堂》餐廳以Tiffan Blue為主色💙,地方寬堂舒適,價錢亦非常合理💮叫咗佢哋個signature🧿✨春禧牛肉鍋 🐮$108嘩… 煲仔細細,但材料十足,多到湯都幾乎滾瀉😃 每樣都好好味👍🏻入邊有新鮮牛肉片、牛筋、牛丸、白蘿蔔、娃娃菜、金菇、雞髀菇、豆腐,見佢湯底非常香濃,我仲加咗$12配米線🍜 絕對係大滿足💥🍨甜品當然唔少得紫薯珍珠黑糖冰仙草$48上枱時非常仙氣🤣 趁佢有煙出咋咋淋打卡先📸不論擺盤、外型、味道、材料都非常有誠意,$48絕對超值🅰️✨仙草咖啡水晶凍奶茶🥤$28呢杯我十分喜歡,唔會太甜,亦不失奶茶味,仲非常多仙草💯💯💯最重要嘅係,食完之後我完全冇口渴嘅感覺,正正表明佢係真材實料,完全冇添加味精☠️每位服務員亦都非常有禮貌,非常值得讚👍🏻👍🏻👍🏻 所以可以放心食飽啲,因為佢唔會令你食到成肚氣🤣🤣另外溫馨提示,如果喜歡食大閘蟹🦀 可以試吓呢度嘅大閘蟹放題$398詳情可以留意最後一張相🗾
叫咗佢哋個signature🧿
✨春禧牛肉鍋 🐮$108
🍨甜品當然唔少得
紫薯珍珠黑糖冰仙草$48
上枱時非常仙氣🤣
趁佢有煙出咋咋淋打卡先📸
不論擺盤、外型、味道、材料都非常有誠意,$48絕對超值🅰️
✨仙草咖啡水晶凍奶茶🥤$28
呢杯我十分喜歡,唔會太甜,亦不失奶茶味,仲非常多仙草💯💯💯
詳情可以留意最後一張相🗾