2017-10-17
今晚同老公黎九龍城探朋友順便行下D泰國小店但又唔想食泰國野咁岩行過見到呢間西餐見價錢合理就入黎試下結果一發不可收拾🙌🏻意式乳豬 配 飯。$248意式乳豬有別於廣東乳豬,香而不膩,肉質肥瘦適中,乳豬皮好脆肉好嫩,沾不沾醬汁食都有唔同感覺,整體份量好夠呀配飯食好開胃!🙌🏻香草芝士菠菜薄餅。$98呢度出名自家制薄餅,果然幾正除了不乏香濃菠菜味,芝士也不少!個餅底薄得黎,很香脆!不會厚實乾到成口粉!薄餅比想像中大,有8塊🙌🏻美式烤焗豬肋骨 配 BBQ汁、沙律菜、法式炸薯條$158豬肋骨烤得好軟淋,夠入味BBQ汁好惹味,份量又係好足夠,包夠飽!沙律菜好新鮮,配菜有我喜愛的菠蘿,唔錯!薯條新鮮炸起,熱辣辣,每條都好香好脆,美式粗薯條,每啖都大滿足啊💕蕃茄湯食得出非常足料好濃香的蕃茄湯,又夠熱,飲完好舒服想講下D配菜真係好底讚!!菠蘿粒配小米,估唔到咁夾超fresh食多碗飯都仲得女店員超級有禮!無錯!係超級!服務態度勁好!絕對無誇大講求服務同美食既朋友,真係要黎試下下
順便行下D泰國小店
但又唔想食泰國野
咁岩行過見到呢間西餐
見價錢合理
就入黎試下
結果一發不可收拾
🙌🏻意式乳豬 配 飯。$248
🙌🏻香草芝士菠菜薄餅。$98
沙律菜好新鮮,配菜有我喜愛的菠蘿,唔錯!
💕蕃茄湯
食得出非常足料
好濃香的蕃茄湯,又夠熱,飲完好舒服
想講下D配菜