2013-10-23 3870 浏览
同男朋友庆祝生日,难得今日放假,去完迪欣湖玩就黎左愉景湾 特登上openrice睇左好耐有咩好食,见到呢间好评系最多既,所以就决定试下!入到去觉得真系几有情调~一早讲左话要outdoors,可以对住个海,好正咖个环境! ^O^坐低无耐都未谂好食咩,个waiter就走过黎好似催人落单咁 好仓促咁拣左个白酒大蚬扁意粉同一个烤鸡(个烤鸡写住系餐厅推介,等我满心期待!)野食上得好快,大概5-10分钟到就黎齐了 大蚬扁意粉食落有少少东南亚既感觉,因为辣辣地 @@ 同想像中有少少出入,不过都几新奇 ^^" 不过不失,绝对唔难食的!到到我好期待既烤鸡点知鸡肉好"谐"....可以话好健康,因为感觉系无脂肪咁济但加埋d薯条,成碟野变得好干好硬薯条个汁酸酸甜甜,都ok既! 不过真系唔明白点解系推介 :'( 另外叫左个野饮,系cocktail黎既叫sea breeze但系唔记得左影相 >_< ingredients主要有vodka同grape juice不过我觉得vodka可能落多左少少平时都有饮开酒,但都觉得有d太苦喇 -3- 食到最尾,我脚边既草丛(都系餐厅范围)竟然有一只好大既蟑螂!!!吓到我地
同男朋友庆祝生日,难得今日放假,去完迪欣湖玩就黎左愉景湾

坐低无耐都未谂好食咩,个waiter就走过黎好似催人落单咁

野食上得好快,大概5-10分钟到就黎齐了

大蚬扁意粉食落有少少东南亚既感觉,因为辣辣地 @@
同想像中有少少出入,不过都几新奇 ^^"
不过不失,绝对唔难食的!
白酒大蚬扁意粉
到到我好期待既烤鸡
点知鸡肉好"谐"....可以话好健康,因为感觉系无脂肪咁济
但加埋d薯条,成碟野变得好干好硬
薯条个汁酸酸甜甜,都ok既!

不过真系唔明白点解系推介 :'(
烤鸡
但系唔记得左影相 >_<
不过我觉得vodka可能落多左少少
平时都有饮开酒,但都觉得有d太苦喇 -3-

吓到我地即刻埋单走人,真系好恐怖!!!!!

另外,令人失望既系d waiter waitress既态度
全程无笑容又无礼貌!

入到去餐厅都无人走出黎招呼
但明明我去果阵时间尚早,无乜人
佢地一d都唔忙

希望将来如果再有机会去佢地会有改善啦!
2013-10-14
庆祝纪念