好多人都介绍呢间啲烧肉好食,今日晚餐就嚟试吓。佢有四个级别,级别愈高价钱愈贵,可以选择嘅食物款式同质素都会随之提升。只有最贵𠮶两个餐先可以叫日本产黑毛和牛,如果想食嘅就要留意返。今次就试咗第二贵嘅日本产黑毛和牛烧肉放题套餐😋入座后店员会俾个QR Code,用手机就可以落单叫套餐包嘅肉🥩、海鲜🐟、饮品🍺、熟食🍲、甜品🍨等等自助区亦有饮品、甜品、雪糕、小食、沙律可取。烧肉质素的确好唔错👍🏻仲可加提供嘅冲绳海盐、各种日式烧汁等等烧,各有唔同风味😊海鲜我呢个餐就包鲍鱼、广岛蚝、虾、日本带子、青口、帆立贝、鳗鱼、鱿鱼仔等等。个人就最推介日本带子同广岛蚝👍🏻鲜味十足,正👍🏻用餐时间就计入座起120分钟,时间到前30分钟就last order。烧肉放题嚟讲时间唔算太充裕,所以我都冇乜时间影相。环境设计相当唔错,系用咗江户时代作概念设计🌊座位亦阔落,烧嘅时候坐得好舒服。可惜冇乜时间欣赏。员工服务态度亦好好,多嘢做好忙都好有礼貌😇价钱方面日本产黑毛和牛烧肉放题套餐成人$469,加一后人均$515.9。呢个价钱可以任食咁高质素嘅日本黑毛和牛真系超值👍🏻仲有咁好嘅环境同服务,下次一定会再嚟食😄
好多人都介绍呢间啲烧肉好食,今日晚餐就嚟试吓。
今次就试咗第二贵嘅日本产黑毛和牛烧肉放题套餐😋
自助区亦有饮品、甜品、雪糕、小食、沙律可取。
员工服务态度亦好好,多嘢做好忙都好有礼貌😇
2023-12-22
$515.9 (晚餐)
  • 牛油烧日本产带子
  • 牛油蒜蓉烧广岛蚝