好耐冇食过burger,系尖沙咀随意揾左呢间burgeroom食,其实好耐之前已经听过呢间野,口碑都OK,不过就一直都未有机会试。呢日下午黎到,唔洗排队,入面都半满。我地两个人,叫左一个burger,另外加左D小食同饮品,如果系平日既话会有套餐可以优惠价加配小食同饮品,不过呢日就冇啦,只有单叫。单骨鸡翼唔错,个蜜糖芥末酱亦都好好食,用埋黎点薯条都好正。薯条方面,有扭扭薯条同普通薯条拣既,今次就拣左扭扭薯条,我个人成日好怕D扭扭薯条好多粉系面,好浓味,不过呢度都OK,亦都好脆。主角burger,就叫左大啡菇芝士汉堡。牛肉好浓牛味,几好食,亦都好juicy,都几大块几厚身,大啡菇都唔错唯一问题就系佢个包,比较失望系佢冇煎过块包,所以个包好淋,湿答答咁,个包就唔系几好食啦,煎香会好好多不过几贴心系佢会将个burger切开一半,两个人分黎食方便好多,仲方便影相影到佢入面D料添服务都唔错,环境都OK
呢日下午黎到,唔洗排队,入面都半满。

单骨鸡翼唔错,个蜜糖芥末酱亦都好好食,用埋黎点薯条都好正。

主角burger,就叫左大啡菇芝士汉堡。

服务都唔错,环境都OK
2020-10-02