(非会员)
星期五想在開戲前食埋飯先,亂打亂撞上左去雅蘭6樓...... 嘩!人很多,唯有睇吓邊間快有枱就食邊間,結果阿詩瑪勝出!以下是我們當日order的食物:- 正宗雲南米線:送來時由侍應親手幫我們落料,如果唔係我們實會亂落。雲南米線ok,但不特別出眾- 鮮味小籠包:一籠4隻,大小適中,但只可以話正常味道,實有第二間比佢好食- 芥末sliced beef:芥末是指wasabi,食落真係攻nose那種,食得辣的老公都有幾次差點標眼水,但真係好好食,愛wasabi人士值得一試。不過個人就唔係太喜歡佢用牛展,如果用牛柳粒可能會更好味,不過可能雲南是慣常用牛展吧!- 山味菌浸小棠菜:估唔到更大碟,除小棠菜外仲有好多菌類及西芹,清清淡淡幾好食- 山味雞包翅:雖然細細盅,但料用得好足,而且仲有2份排翅,好夠味道,$88我覺得都抵,成晚食得最開心係呢味!仲有叫左個唔記得咩嚷豆腐(好似係菌類),但她們漏了單所以最後cancel了!不過都係好事,因為我同老公已經飽飽了!

以下是我們當日order的食物: