2022-07-28 2291 浏览
🥘汁醃 · 鹵水 · 邊爐🥘推介指數 ❤️❤️❤️❤️🤍放題打邊爐愈開愈多,以全港唯一潮式生醃海鮮同鹵水湯底打邊爐作gimmick 感覺充滿新鮮感,放題仲有潮式鹵水打冷、手打火鍋配料、避風塘小炒,選擇多多~ 4款120分鐘放題套餐有特級安格斯、極品和牛、海鮮初體驗及鹵漢全席,價錢HKD218+ ♨️招牌鹵水湯底食落甜甜哋又唔膩,仲有麻辣、沙嗲、皮蛋芫茜、清雞湯、加配豬肚金湯花膠雞鍋。為食嘅仲可升級特色煲如胡椒豬骨煲、鹵水牛雜煲及麻辣雞煲,總有一款啱口味~🌊潮汕汁醃蟶子、花甲、海蝦、海鮮拼盤、墨魚仔同三文魚;款款新鮮又惹味,鹹度適中又唔會蓋過食材鮮味🥩和牛、小牛排、封門柳、牛肩胛厚薄度剛好淥幾下就熟;仲有豚肉、海鮮、鱔片等選擇🔥火鍋配料必食彈牙手打黑松露墨魚滑同蟹籽鮮蝦滑、爽口彈牙潮汕牛肉丸、魚皮餃、炸響鈴、脆卜卜炸魚皮🥬蘿蔔、粟米、冬瓜、萵筍、生菜等索哂鹵水湯底都好夾🥢熟食炸豆腐、炸魚片、炸春卷、避風塘炒蝦同樣酥脆又唔油膩🧊冰凍飲品除了汽水、仲有少甜嘅冷泡玫瑰荔枝茶、蜂蜜菊花茶等等🥄甜品紅棗鮮奶燉花膠甜度適中、大大片滋補花膠、奶味夾雜紅棗,夠哂滋補...🔖 潮州鹵漢大飯店🪑旺角彌敦道620-62
🥘汁醃 · 鹵水 · 邊爐🥘
推介指數 ❤️❤️❤️❤️🤍

🥬蘿蔔、粟米、冬瓜、萵筍、生菜等索哂鹵水湯底都好夾

🥢熟食炸豆腐、炸魚片、炸春卷、避風塘炒蝦同樣酥脆又唔油膩

🔖 潮州鹵漢大飯店
🪑旺角彌敦道620-628號瓊華中心8樓