2015-08-25 2727 浏览
話說我地一行26人昨晚打算Farewell同事 上一次係第一次黎食, 覺得可以, 食物係鮮味好食的。但上一次都覺得佢地既服務態度一般點知今次.....首先, 入到去已經貼左紙話鐵板壞左, 有3樣鐵板燒食物都暫停供應 分別有帶子, 牛柳粒等..呢3樣都係我地中意食既野, 無都唔緊要, 我地跟住叫左刺身, 刺身無上次的好食, 今次的三文魚很薄, 無咩鮮味叫左燒八爪魚, 上的時候個串燒是凍的!!!! 唔建議叫其他都可以, 特別喜歡食個炸芋球, 外脆內軟明太子雞翼是必叫的!我地拎左頭一轉飲品之後, d野飲開始唔夠加野飲後叫佢幫手加冰竟然俾面色我地睇 跟住落單, 因為我地人多分兩張檯坐的關係, 我地落單都係分開檯落但個"黑色衫男侍應"由一開頭黑我地面直到我地走 話說中間佢收到好多張無寫檯號的order紙都認定係我地寫, 明明講左唔係而且這次放題, 一d都唔係任食!!!!     食物可以, 我地成日想叫多少少炸物食, 因為炸得好味!但係侍應唔俾我地叫, 一叫多少少就黑我地面但另一位矮小小的侍應就幾有禮貌 唔似得好高個位男侍應成晚擺住一副唔願出單個樣食到最後, last order完隔左好奈,
話說我地一行26人昨晚打算Farewell同事

上一次係第一次黎食, 覺得可以, 食物係鮮味好食的。
但上一次都覺得佢地既服務態度一般

點知今次.....

分別有帶子, 牛柳粒等..
呢3樣都係我地中意食既野, 無都唔緊要,

叫左燒八爪魚, 上的時候個串燒是凍的!!!!
 唔建議叫
其他都可以, 特別喜歡食個炸芋球, 外脆內軟

明太子雞翼是必叫的!

我地拎左頭一轉飲品之後, d野飲開始唔夠
加野飲後叫佢幫手加冰竟然俾面色我地睇

跟住落單, 因為我地人多分兩張檯坐的關係,
我地落單都係分開檯落
但個"黑色衫男侍應"由一開頭黑我地面直到我地走

而且這次放題, 一d都唔係任食!!!!

食物可以, 我地成日想叫多少少炸物食, 因為炸得好味!
但係侍應唔俾我地叫, 一叫多少少就黑我地面
但另一位矮小小的侍應就幾有禮貌

唔似得好高個位男侍應成晚擺住一副唔願出單個樣

食到最後, last order完
隔左好奈, 個"黑色衫男侍應"先遞上3盤壽司船俾我地
放低之後我地聽到佢同另一個侍應
"得番幾個字我睇佢地點食!" (當然我地最後唔使一個字就已經清哂d壽司
呢句完全係連最基本的尊重都無

2百幾蚊一餐我地個個都係食唔飽, 同埋受氣
相比外面的放題餐廳, 即使都會漏單但都可以做到任食任叫

總括黎講, 呢間店的食物大部份維持到水準, 係有少少野食失了水準, 但加上侍應的惡劣態度! 無下次
2015-08-19