2019-05-09 105 浏览
好耐无同朋友食放题la!见最近成功瘦左小小,一于比自己放纵一下,去食返个放题先得la!放题首选就一定系大喜屋la,选择多之余地点又十分方便,今次就去尖沙咀既大喜屋试一试先la!一出lift 店员好快就问我地拎booking 号码,之后好快就带我地坐低左,大喜屋转左用电话scan QR code落单,方便之余仲有得计住自己嗌左d咩食。我地首先当然系叫左剌身同寿司食啦!剌身种类好多,连平时小见既象拔蚌都有,食落仲要好新鲜又一啲都唔腥,抵赞!三文鱼厚切,带子鲜甜。而寿司都唔弱,最好食既就一定系花之恋啦,上面d蟹子脆卜卜,仲有旧三文鱼都系同刺身个旧一样咁高质,食完一旧已经好满足la!熟食方面都有好多唔同选择,质素好,每样叫少少咁就乜都试到。最后仲叫左个蟹粥食,啲粥煲到好棉心而d蟹都好鲜甜,一个人绝对可以食哂一煲呀!大喜屋呢间放题真系永远都唔会令我失望!

熟食方面都有好多唔同选择,质素好,每样叫少少咁就乜都试到。

大喜屋呢间放题真系永远都唔会令我失望!