2018-12-10 76 浏览
又到食放題嘅日子,一諗起食放題通常都係諗起果幾間,最深刻印象既梗係食物新鮮好食既滿屋啦。記得上一次食既都已經係一排前,所以覆桌係應該既。好耐都冇返嚟食過,睇吓有咩upgrade咗先。首先緊點刺身啦,油甘魚、三文魚、帶子、生蝦都係必點既,依舊新鮮肥美。然後到壽司,和牛壽司好似有啲熟得滯,左口魚壽司勁好食,其餘唔使講照舊新鮮好味。跟住就輪到熟食環節,炒蜆唔少得啦味道好入味,冇沙嘅梗要俾個like啦!仲有係雞軟骨同雞翼都係我首選必食,味道依舊有水準。跟住輪到嘢飲,我諗我都好耐冇嚟過滿屋囉,竟然有hoeGaarden任飲,我無聽過同第一次有放題有得咁任飲,出邊買20幾蚊一罐㗎,飲返幾罐都抵啦,仲要有埋清酒同梅酒任飲,冇得彈!梅酒麻麻哋,清酒好OK。最後梗係甜品啦,雪糕有moven pick ,仲有幾個味揀,雪呢拿,朱古力,口感軟軟的。 omg 好味到呢。。。。每次黎滿屋一定無失望,梗有驚喜,好快我又要再黎架啦,等我!

omg 好味到呢。。。。

每次黎滿屋一定無失望,梗有驚喜,好快我又要再黎架啦,等我!