餐厅: 永年士多 (Wetland Seasons Park)
资讯:

終於天水圍濕地公園都開咗永年啦~🍜店舖環境唔錯🌳設有bra檯望 住外面嘅風景食車仔麵又幾寫意新店仲有QR code落單,方便好多啊!車仔餸款式真係好多,其中一碗揀咗午餐肉、魚皮餃、豬腸、肥牛每款餸嘅份量十足,揀咗永年秘製咖哩辣醬小辣🌶️咖喱少少甜帶辣 辣得嚟回甘 好惹味😜另外個碗車仔麵有魚蛋、魚腐、流心蛋流心蛋半熟蛋黃,口感好正陳皮魚蛋爽口彈牙,大愛😆即是冇揀辣醬嘅口味,湯底都會帶有少少麻油香味🍜另外有多款地道小食滷水雞翼有5隻,啖啖都充滿滷水甜香味韭菜豬紅 呢款一定要食有驚喜!豬紅爽口香甜,最緊要係成碗韭菜豬紅都唔算太肥膩 暫時係我食過最好食嘅🙈🤤嘢飲除咗地道奶茶咖啡之外,仲有特色飲品抹茶紅豆冰😜紅豆超多,好似食緊甜品咁!
終於天水圍濕地公園都開咗永年啦~🍜

店舖環境唔錯🌳設有bra檯望 住外面嘅風景食車仔麵又幾寫意
新店仲有QR code落單,方便好多啊!

車仔餸款式真係好多,其中一碗揀咗午餐肉、魚皮餃、豬腸、肥牛

每款餸嘅份量十足,揀咗永年秘製咖哩辣醬小辣🌶️

咖喱少少甜帶辣 辣得嚟回甘 好惹味😜

另外個碗車仔麵有魚蛋、魚腐、流心蛋

流心蛋半熟蛋黃,口感好正陳皮魚蛋爽口彈牙,大愛😆
即是冇揀辣醬嘅口味,湯底都會帶有少少麻油香味🍜

另外有多款地道小食

滷水雞翼有5隻,啖啖都充滿滷水甜香味

韭菜豬紅 呢款一定要食有驚喜!
豬紅爽口香甜,最緊要係成碗韭菜豬紅都唔算太肥膩
暫時係我食過最好食嘅🙈🤤