2009-09-20 9 浏览
其實呢個食評好簡單, 就係 晚飯向鱻食湯飯, 經過呢間甜品, 又記得佢好似上過榜, 所以就試左 2 樣最普通又最平既糖水外賣 @$8.-- 椰汁紫米露 ... 我老公食左一口之後話有怪味, 我再試又唔覺, 不過再試多幾口"嗒"真下, 又真係有 d 怪, 有 d 好似豬油味....- 蛋花腐竹.... 嘩, 竟然係臭既, 可能係 d 蛋有問題, 因為我未試過食臭既糖水 我都勉強食左一口, 我老公直程即刻 "o累" 出黎 所以 2 樣最終全部都丟哂, 我最近豬流感岩岩好番, 所以食野都係小心d 好 上黎睇番 d 食評, 原來個個都係試佢既千層 cake or 雕花雕到好靚既芒果花....希望佢地能夠做好 d 拿手野之餘, 都可以將 d basic 野整好
其實呢個食評好簡單, 就係

我都勉強食左一口, 我老公直程即刻 "o累" 出黎

2009-09-15
$8 (宵夜)