2014-07-18 3946 浏览
终于有时间写返,我平时好少写食评,通常都系投诉,但今次真系吾赞吾得!!雪糕好sticky ,滑过出面好多,店员话好健康,低卡路里我就吾太信,但口感真系一牛!既然都系食,梗系食最正依个就好有口感,淡淡都有啲饼碎吾错吾错,食得出有加啲特别嘢入面一样系好滑!其余我两个同事都有食两个,但我无share来食所以就吾介绍喇最重要系服务好好
终于有时间写返,
我平时好少写食评,通常都系投诉,
但今次真系吾赞吾得!!
疯狂莓莓
雪糕好sticky ,滑过出面好多,
店员话好健康,低卡路里
我就吾太信,但口感真系一牛!
既然都系食,梗系食最正
吾知咩熊猫
依个就好有口感,淡淡都有啲饼碎
吾错吾错,食得出有加啲特别嘢入面
一样系好滑!

其余我两个同事都有食两个,
但我无share来食所以就吾介绍喇
最重要系服务好好
题外话/补充资料: 上星期我同三个同事食完dinner, 念住去依间嘢食雪糕, 行到街角突然有水落黎, 我成头成面湿哂!劲燥底! 跟住我哋拿拿林入去铺头, 行经收银嘅时候, 居然个收银男仔伸手俾咗几张纸巾我, 问我需吾需要纸巾,即时已经觉得加分 跟住我哋企咗一轮,揾极都揾吾到位 好几张有枱无凳:huffy:,正念住走 收银果个男仔走咗过来问我哋几多位 跟住就吾知系边度左搬右搬, 左砌右砌咁硑咗张四人枱俾我哋, 我问啲同事系咪识佢架? 出奇地咁落力!:o仲要劲好笑容! 因为佢戴住顶帽同圆眼镜, 所以我哋就叫佢哈利波特:P 跟住我哋每人嗌咗一个雪糕, 但有三个都要转味道,劲烦躁:( 好釆阿波特仔劲礼物,俾我哋试味先 仲介绍咗几个吾错嘅配搭俾我哋! 我睇得出应该阿波特仔系做咗好耐, 收银炒雪糕一脚踢劲快手, 其余嘅Staff 好慢,呆呆地咁 =.= 跟住当我哋倾得兴高釆烈之际, 对面个猪同事,推跌枱面杯水 到我成条裙都系!!:huffy: 全枱都未回神时, 从后已经有只手递咗叠纸巾过来!! 一望原来又系阿波特仔!!全枱呆咗 我净系识系咁讲吾该!! 吾知佢点做到,但真系快到有啲离奇!:o 已经第二次系佢手上接纸巾!! 吾通佢对我??:P 真系非常欣赏阿波特仔嘅服务态度! 学刘华话斋,今时今日咁先得架嘛!
疯狂莓莓
吾知咩熊猫