2014-12-15
大大話話都食左新泰一年,由舊鋪跟到黎新鋪,因為朋友S先生好鐘意食呢間,所以都周不時帶我黎食。搬左新鋪都係第一次黎,環境大左,冇咁迫,之前食親都好嘈😅次次都遇到d唔知點解去呢d餐廳都可以咁嘈既客,今晚好彩,冇乜客(可能搬左唔知)隔離都係斯文人,可以好好地食一餐。可能搬左冇咁多客,經理樣既人同侍應都好好招呼同有禮貌。龍眼冰-我每次都叫,個杯好似細左既?(定我記錯)但味道依然清甜👍鮮魷西䄂沙律-我覺得個味同我去泰國食既一樣,不過可能唔係當造,個西䄂有d苦椒鹽軟殻蟹-呢個我都係第一次叫,好好味呀我覺得,又唔會太咸,味睇佢細細碟,其實都幾多舊,食唔停口👍冬蔭功-我覺得食必點,唔係間間都整得好味,不過個蝦要改善下,今次唔新鮮,平時正常冇野芒果蟹肉炒飯- 又係第一次叫,點講呢,以炒飯角度係好食既,但問題係我見到好多蟹肉同芒果(連蟹殻都食到)但就食唔出呢2樣野既味(even我食芒果肉,都冇芒果味😂)但成碟野呢2樣配料都唔少,個味炒左去邊?另外太多青豆😅可唔可以下次少d.....整體真係唔錯,會再去食
可能搬左冇咁多客,經理樣既人同侍應都好好招呼同有禮貌。
整體真係唔錯,會再去食