好耐都無去過「麥金·麥金」了,上星期同細佬提起原來佢末試過,所以立即約星期五Happy Friday 開心下🤪娘惹喇沙$68食馬來西亞料理,無理由不點娘惹喇沙😌麥金既喇沙湯底好夠香,而且椰漿味道比較適中🙂餸料相當豐富,有二隻蝦、豆卜、札肉、蜆同半隻蛋,麵底係最夾既油麵Yummy Yummy 蛋黃奶油勁量雞扒配參巴椰漿飯$73真係勁量雞扒又大又厚😱個蛋黃奶油醬勁好食,雞扒沾一沾好鬼正🤪椰漿飯夠香又靚靚南洋鮮油燒麵包$34我都係第一次食,好邪惡但太好食😋麵包脆脆不乾,咖吔加鮮牛油🧈再贏一仗,必點之選一字骨肉骨茶$56麥金既肉骨茶好香濃,藥材味不會太重😌一字骨有咬口唔會太淋身,好食!美祿恐龍🦕$28基本上係我飲過最好飲的,除左美祿味道夠之外,頂層既美祿粉都好足夠椰汁班蘭冰$28原來咁好飲😝而且唔係好甜,我喜歡* 不設加一服務費* 肉骨茶有無限添飲#foodiehkig#hkfoodblogger#hkfoodie#f

娘惹喇沙$68

蛋黃奶油勁量雞扒配參巴椰漿飯$73

南洋鮮油燒麵包$34
我都係第一次食,好邪惡但太好食😋
麵包脆脆不乾,咖吔加鮮牛油🧈再贏一仗,必點之選

一字骨肉骨茶$56

美祿恐龍🦕$28

椰汁班蘭冰$28
原來咁好飲😝而且唔係好甜,我喜歡

* 不設加一服務費
* 肉骨茶有無限添飲