2009-03-14 12 浏览
我係Habitu fans,好耐好耐無來捧場。估唔到lunch time唔算太多人。朋友已坐低,看到她order的肉醬千層麵和雜菜湯都好似好好食咁。我一心已揀了三文魚panini +$20甘筍忌廉湯。嘩!件panini來到,諗唔到會咁大件!(食慣Delifrance, Olives 的Standard size),所以加埋大杯湯,好滿足。Panini內有煙三文魚、生菜、蕃茄。無乜特別。甘筍忌廉湯,只說mixture已加分!微微的甘筍味,唔太杰的忌廉湯,很受落I like it,又唔會好溜。後來都share食的千層麵果然勁好食!每層薄薄的千層麵,新鮮茄蓉和肉碎…..與港式Pizza 店比較,完全兩回事!p.s.新推出的Earl Grey Tea Latte和栗子蛋糕都非常吸引~~
我一心已揀了三文魚panini +$20甘筍忌廉湯。嘩!
Panini內有煙三文魚、生菜、蕃茄。無乜特別。
甘筍忌廉湯,只說mixture已加分
三文魚Panini
甘筍忌廉湯