2013-08-15
話說在下一直都有幫襯民華,最愛佢地既厚多士今晚如常叫最愛既常餐時,問題出現了...首先侍應落錯單,我地要1個腿蛋1個餐蛋佢寫成2個腿蛋呢個問題唔大,侍應知道搞錯咗好快幫我地換返岩但隨即我地要既炸菜肉絲麵(落岩單)黎到變成炸菜肉絲通就有點O咀再者有去過民華既人都知要自己拎餐具但無論自己定隔離枱既櫃桶都係冇叉俾我地用,呢個時候真係有d嬲。。。食物方面,除咗厚多士同炒蛋外,其他水準都急劇下降炸菜肉絲麵既麵係生既,勁少炸菜肉絲奇怪在侍應拎走個錯既炸菜肉絲通換返炸菜肉絲麵都等好耐,個麵點解仲可以咁生?熱鴛鴦好鞋好難入口,連出名既奶茶比以前難飲不過最恐怖既事仲未發生。。。話說在下臨走前去洗手間,女廁零舍要隔多度門奇就奇在度門明明係室內,但上面會滴水落地下,搞到成張地毯濕曬到女廁喇。。。情況有如大陸茅廁一樣,垃圾桶堆滿垃圾地下都係濕既,亦都有垃圾,馬桶沖唔到水又唔貼告示我見更表話早上11點有人清潔過,但我幫襯時係夜晚9點即係足足有10個鐘冇人清潔過。。。如果我食得飽d的話應該會嘔返曬出黎好難想像香港會有咁嘔心既洗手間致民華既負責人:其實你地大可以宣布廁所壞咗,叫客人唔好去,總好過搞到個廁所咁核突你地
今晚如常叫最愛既常餐時,問題出現了...
首先侍應落錯單,我地要1個腿蛋1個餐蛋佢寫成2個腿蛋
呢個問題唔大,侍應知道搞錯咗好快幫我地換返岩
再者有去過民華既人都知要自己拎餐具
食物方面,除咗厚多士同炒蛋外,其他水準都急劇下降
炸菜肉絲麵既麵係生既,勁少炸菜肉絲
熱鴛鴦好鞋好難入口,連出名既奶茶比以前難飲
不過最恐怖既事仲未發生。。。
話說在下臨走前去洗手間,女廁零舍要隔多度門
到女廁喇。。。情況有如大陸茅廁一樣,垃圾桶堆滿垃圾
地下都係濕既,亦都有垃圾,馬桶沖唔到水又唔貼告示
我見更表話早上11點有人清潔過,但我幫襯時係夜晚9點
即係足足有10個鐘冇人清潔過。。。
如果我食得飽d的話應該會嘔返曬出黎
好難想像香港會有咁嘔心既洗手間
你地係食肆黎架,洗手間咁唔衛生會大大影響形象!!!