2019-05-06 161 浏览
今日去左柏裕商業中心換禮物,換完落樓又想起肥姐小食店在附近,近近地點都去幫襯下,去到見人龍真係幾長,三十人正在排隊,猶豫左一陣都係照排鬼叫我真係好想食咩,條隊成日好長經常阻礙到隔離舖和行人,見有阿姐企出來維持秩序,大家都好自律跟實隊形,如果再多啲人排隊真係難以想像咩境況,始終等候地方有限。排隊等候時間好快,不消八分鐘就輪到我效率好高。今次點了大皇牌(墨魚大生腸火雞腎),醬料方面間店唔會吝嗇,你喜歡就落多啲俾你,完全滿足你口味,甜醬和芥辣醬混埋一起真係幾好味,今次芥辣落重手左食到我眼淚流,下次都係唔駛叫佢額外多醬。火雞腎咬落爽口好好味,墨魚和大生腸都係幾軟身好易咬,但兩者口感味道比較相似,下次點紅腸取代墨魚或大生腸其一,三串不同口感味道食得會更滿足。難得肥姐小食仍然保持水準,夠凍夠爽同埋俾我感覺夠乾淨,所以每次經過總會到來幫襯。
大皇牌(墨魚大生腸火雞腎)

2019-05-04
8 分钟 (外卖自取)
大皇牌(墨魚大生腸火雞腎)