食過幾次大作,水準平均,覺得係比起元祿元氣抵死咁,又唔係好有特色。不過,星期四與朋友去食個午飯後,便要比個笑面佢了。朋友叫左個蔥粒吞拿魚腩飯 share,等左好耐下,但黎到時.. 見到碗飯好大碗下 (分到四碗飯) ~ 食落去 d 吞拿魚腩好新鮮,再配上芝麻香和蔥粒,冇左平時吞拿魚壽司刺身既腥味。不過就沒有配吞拿魚腩既鼓油,便美中不足了。另外叫左個軟殼蟹手卷。熱辣辣而肥美的軟殼蟹炸得岩岩好.. 仲要係夠大隻,成隻「蟹腳」露出「手卷」之外,食到最後一啖仲可以食到軟殼蟹肉的,好滿足哩﹗不過紫菜就林左 d ~ 唔脆。三文魚壽司一如以往的大舊... 而個朋友都叫左三文魚前菜,份量好夠。就係咁,我地兩個就捧住個肚咁行返公司了。

就係咁,我地兩個就捧住個肚咁行返公司了。