2005-03-04 24 浏览
一向都好支持Friday, 食過shooter, tony romas, hardrock, dan ryan之後, 都係念念不忘佢嘅combo, 今次番黎, 竟然令我失望見佢menu轉左樣重出左好多新items, 2個人叫了新野辣味魷魚圈, 特級牛柳20ozs, 辣蝦凱撒沙律, chocolate brownies(新野), 一杯lemon tea先上個魷魚圈, 魷圈好細個, 有好多青紅椒粒係碟, 賣相有d似人地食過咁, 碎濕濕, 食落重衰, 一d都唔辣, 重覺得好淡, 無可能咁比客食架, 呢d又唔係d咩難度菜式都無搞到咁, 魷圈太細食我好失望…..……….牛柳都keep番水準, 肉柳有口感, 肉汁又鮮味, 個舊焗薯真係好好食, 每次都想食多d! 辣蝦凱撒沙律又係令人失望, 有五隻中size蝦, 係幾新鮮的但係一d都唔辣, 又一次令人失望, 凱撒salad個sauce好味但太少, 菜又只得一兩款, 應該多款d.Chocolate brownies係我全晚最appreciate的一味菜, $48有二件+ 一個vanilla雪糕球+chocolate醬, 上枱時仍暖, 雪糕係慢慢地溶,

Chocolate brownies係我全晚最appreciate的一味菜, $48有二件+ 一個vanilla雪糕球+chocolate醬, 上枱時仍暖, 雪糕係慢慢地溶, brownies軟硬適中, 單食就太甜, 加上淡淡的vanilla雪糕就真係一個very good的配搭, size都好大, 兩三個人share都可以!!!!

Service好似比以前差了, waiter雖多, 但唔多理人, 要叫好多次, 平日見開個manager都無舊時咁好service