2020-09-22
我老闆唔係人🤣🤣🤣🤣🤣所以收工即走人😅😅😅😅😅工作壓力大,收工食嘢最開心🥳⋯⋯簡單———————呢間之前又係成日去食,試過中午去食午餐,夜晚再去食晚餐,尤其係呢度既燒雞,真係好味都不得了,每次去食都成隻揸住食😂😂😂😂😂⋯⋯不過今日收工晏咗,又無預訂到,又見到佢餐牌有個新嘢龍蝦🦞喇沙,咁又叫黎食吓😋———————-🟥飲品:1-牛油果沙冰:喜歡吃牛油果的人一定要喝,成杯都係新鮮牛油果窄,新鮮又健康😋2-紅石榴椰子沙冰:滿滿的紅石榴,又有咬口,濃郁椰子。又香又滑又消暑解渴的一杯沙杯👍😋—————-🟨芒果🥭軟殼蟹米紙巷:新鮮蔬菜夾著青甜的芒果丶又脆又香軟口感的軟殼蟹,爽脆好味道😋————————🟫肉骨茶:肉骨茶唔係間間都做到好飲,昵間係我曾經覺得好飲既其中一間,藥材味重又足料,而且佢既肉骨係用一字骨,一字骨又是我的至愛,有軟骨位置咬.。又有口感,又入味,湯又夠濃,做得相當不錯👍————————-🟩龍蝦🦞喇沙:原隻龍蝦🦞👍👍👍👍👍⋯⋯又多羔,肉夠爽口,肉嫩又鮮甜,龍蝦🦞夠厚肉,抵食,大大碗喇沙⋯⋯喇沙湯濃,配料仲有豆卜,雞蛋,魚片頭,蟹柳.........等———————-開心🥳⋯⋯簡單
所以收工即走人😅😅😅😅😅
工作壓力大,收工食嘢最開心🥳⋯⋯簡單
———————
———————-