2019-08-18 1930 浏览
::18 August, 2019(Sunday, PH)喺长沙湾呢边,就废事去其他地方,直接觅食。之前一直收藏咗呢间餐厅,就谂都废事谂直接去!///好少有地,呢间餐厅唔洗等位,入面有几张吉枱,所以一入去就坐低叫野食。侍应几好人,有求必应而且手脚几快。虽然成间店得一个侍应,但都够应付食客。///我叫咗个黑松露野菌温泉蛋意份(因为今朝食咗蛋,所以叫佢走蛋),野菌切粒、卖相靓,食落充满黑松露味,而且意份烟韧,食得出唔系cheap cheap意份。portion岩岩好,唔会太少太多。///2个人食咗$158(两个意份,两杯野饮),整体质素唔错,而且环境chill,冇限用餐时间,性价比高。只系唔近地铁站,要行一阵先到(但都易揾),经过会再帮衬
::18 August, 2019(Sunday, PH)
///
黑松露野菌意份(走温泉蛋)

2019-08-18
黑松露野菌意份(走温泉蛋)