2008-04-19
因為有朋友生日,我個frd就一早book左大吉同佢慶祝。點知,食倒一肚氣!!!以後都唔會再去。(1)座位我地9個人, 俾左一間所謂既房俾我地! 但係大家竟然係迫到腳撞腳, 座到腳痺!! 張桌又細, 野食都無位放, 要攪到放係門口, 可想而知間房細到離晒0普!!(2)食物刺身一d 都唔鮮味,我地叫左八爪魚刺身, 點知佢只係將一小條八爪魚腳切成8粒1cm刺身!個蟹粥得個咸字食物種類少得可憐(3)服務侍應生個個都好無記性, 叫佢俾對快子, 竟然叫左成3次都無攞黎!最差係個個經理, 我個frd 生日, 原來係有壽司蛋糕送, 但係因為我都無講有人生日, 所以佢地就話準備唔切, 就話送支蠟燭俾我地。到我地問佢攞既時候, 佢就好惡禁同我地講”俾你無所謂, 我係咪真係有講過先!!!!”我地都答左係啦, 佢都係禁將幾呢一句話大大聲禁重覆問我地, 攪到我地好似講大話禁!! 激死人!
(1)座位
(2)食物