2025-04-02 113 浏览
今日去左尖沙咀食韓國嘢,呢間韓國居酒屋真係好值得推介野菜半熟牛肉卷係一道好清新嘅菜式,牛肉煮得剛剛好,保持住咗肉嘅嫩滑,配埋清脆嘅野菜,口感層次分明,再加上特製嘅醬汁,帶出咗鮮甜嘅味道。呢個絕對係健康又好味嘅選擇。**辣炒魷魚拌麵**就係一碗充滿韓式風味嘅主菜,魷魚煮得鮮嫩彈牙,辣醬有一點甜辣平衡得好完美。拌麵吸滿咗醬汁,每一啖都食到香辣嘅味道。呢碟菜係喜歡重口味朋友嘅不二之選。**辣油牛內臟湯飯**,就好啱啲想挑戰辣味耐性嘅食客。湯底濃郁,有深厚嘅辣牛肉香,同埋內臟煮得入味而冇腥味,飯吸晒湯汁後更加香辣惹味。食呢碗湯飯真係暖身又飽肚。**益力多燒酒**真係一個好玩又特別嘅選擇。益力多嘅酸酸甜甜配埋燒酒嘅微醺,感覺上輕鬆同愉快,好適合同朋友傾下偈嘅時候飲。
今日去左尖沙咀食韓國嘢,呢間韓國居酒屋真係好值得推介

野菜半熟牛肉卷