2018-02-25
本來我並唔係一個鐘意投訴嘅人 但今次嘅用膳經歷我真係諗返起都嬲!🙄今次專登叫朋友陪我去食 係因為想試主題限定嘅甜品 覺得造型好得意 味道亦應該唔會太差 🤷🏻♀️撇除1️⃣張枱本身冇水 2️⃣餐具盒又剩係得三隻匙羹 3️⃣撳掣呼叫又好耐先有人應之外 其實去到食主菜都冇乜嘢 食物味道都算中規中矩 雖然啲飯係凍嘅🤷🏻♀️食完主菜諗住終於有得食我最期待嘅甜品🙂 因為我地已經食到飽飽地 所以三個人淨係叫咗一個 但呢一個甜品 足足等左我地40分鐘都未上枱 已經係催過單 都可以係繼續不斷出熱食同飲品 一個甜品都冇出過!我都做過餐飲 我體諒餐廳忙嘅時候上菜需要等耐啲時間 但唔係淨係顧住出熱食 然後掉低張甜品單40分鐘都未出到囉🙄我唔信你個甜品冇pre-made半製品 慕絲蛋糕係應該要雪好咗嘅 你唔好話我聽你八點半都未雪好 🙄🙄🙄🙄🙄嬲到一個點入座同人講有90分鐘還枱時間 但一個甜品要人等40分鐘都未有 我話cut左佢唔要仲話再幫我催催🙄等到30分鐘果陣你就應該要催到拎到出黎為止啦 反正我淨係見到你笑住捧住幾支水喺度遊雲 打下單又print下單咁 都唔知有冇真係認真催過單 仲要一句唔好意思都冇19:16 入座20
19:16 入座
20:17 (print單時間) 食完主菜 叫甜品
20:58 等唔切 亦都等到嬲得濟 cut單走人
我希望分店可以正視下效率問題🙄如果分店夠膽回覆我 等食呢一個甜品真係要等40分鐘 我下次會去到淨係叫呢一個甜品然後心甘情願地等