2017-08-14 785 浏览
大熱天時由中環行去碼頭食雪糕係咩玩法........??網上見到有介紹呢個雪糕, 啲味道好特別, 就同朋友過嚟試吓!! 間野都比較難搵, 你搵到七仔就見到佢咖喇~佢就O係對面鋪頭細細冇位坐架 , 出邊都冇冷氣, 如果怕熱嘅可能要秋天先泥啦~~佢有好多味道, 有好立克朱古力啦, 阿華田啦, 一般普通嘅朱古力味啦, 士多啤梨味又或者比較特別嘅開心果味~~~!!結果我哋就揀咗兩杯一杯係雲呢拿味藍色嘅, 另外一個就係傳統嘅粉紅色士多啤梨我話唔到俾你聽杯雪糕有幾好食,  但係食咗佢嘅好立克味就會覺得真係成杯好立克到入口咁樣好得意好特別!!另外開心果味就完全COVER晒所有雲呢拿同士多啤梨味囉~~佢個味比較重好香架!另外想多謝鋪頭嘅小妹妹係咁熱嘅天使一間小小嘅鋪頭為我地服務 , 多謝晒你同埋你你嘅笑容啦
大熱天時由中環行去碼頭食雪糕係咩玩法........??

間野都比較難搵, 你搵到七仔就見到佢咖喇~佢就O係對面

結果我哋就揀咗兩杯
一杯係雲呢拿味藍色嘅, 另外一個就係傳統嘅粉紅色士多啤梨

好得意好特別!!

另外想多謝鋪頭嘅小妹妹