2009-12-07
可以講真係久仰大名,每次晚餐時段都係人頭湧湧,總於搵到機會試一試,是晚7點拎飛,差40幾個號碼,等咗成個鐘咁濟先有得入。價錢計,佢的確係好正,$3x一個9吋pizza、$2x一碟焗飯,咁好當然係質素同價格成正比…叫咗1. 人氣no.1 牛奶白汁肉醬焗飯個碟就有8吋,但係d飯嘅厚度只有2分半,真係少得可憐,一般正常人係一定唔飽。可幸係味道居然可以,因為真係牛奶做嘅白汁,比一般茶記嘅漿糊白汁好好多,至於個肉醬,味道亦都係可以,但係因為成碟飯太少,所以唔夠份量去評論。2. 菠蘿煙肉pizza十分安全,味道同批底都同pizza hut如出一轍。3. 芝士focaccia呢個勁唔底!個包係同個pizza底一模一樣,十幾蚊一個無黎味道嘅包,加芝士仲要收多2蚊,早知叫咗pizza就唔叫呢個包,就算係要叫個包,都要乜都無嘅淨包,之後加佢個d免費嘅芝士粉就得!4. 辣味雞翼單薄嘅味道同pizza hut十分相似。食完個晚,一直眼光光到2點,應該係太多味精。場入9成都係中學男生,我唸大家可以想像到佢嘅目標顧客係邊一類。我應該唔會再去。
叫咗
1. 人氣no.1 牛奶白汁肉醬焗飯
2. 菠蘿煙肉pizza
十分安全,味道同批底都同pizza hut如出一轍。
3. 芝士focaccia
4. 辣味雞翼
單薄嘅味道同pizza hut十分相似。
食完個晚,一直眼光光到2點,應該係太多味精。