2007-12-03 16 浏览
初初開店時, 真係差唔多一個星期食一次, 但自從越來越多人食後, 我就變到最快都一個月先食到一次. 最近一次去食應該係十一月中, 兩個人食左個蕃茄肉碎加西洋菜餃加魚滑泡飯. 炸豬扒同埋九肚魚. 湯底既蕃茄明顯比以前淡左好多, 相信係滾得唔太夠時間既關係, 西洋菜餃係非常之苦, 而其他都算保持到.但店裡面既衛生情況真係越來越差, 地板永遠有層"積"咁, 裝豉油既樽係油淋淋, 有好多"積". 亦見到d人抺枱時好順便將d碎垃圾掃埋落地. 雖然老闆依然咁好傾, 同埋當你同佢講d野食有問題時, 佢都會肯同你跟, 但係d地方咁唔乾淨, 我真係唔想坐係到食.相信日後就算真係想食, 我都寧願買外賣, 起碼唔洗同人迫得咁緊要.