2009-03-09
近期好忙,現在才得閒推介食過的餐廳。我和朋友二人約於7點半去到,無book位,所以侍應要我們於9點前還枱,當然無理會。如果你是駕車人士就覺得超級方便,餐廳對出成條街都是錶位(可泊兩小時),我一去到就有車位,真是十分好彩餐廳地方雖然不太,但裝飾佈置是用心的。侍應招呼好,有禮貌,樂意回答我的提問及介紹菜式。我點了一客漢堡包、自選配料天使麪及牛柳。漢堡包的漢堡肉非常有肉汁,芝士很香,而且其他配料(例如:芝士、生菜及酸菜等)的份量都很適中,使食的感覺很好,d配料唔會跌到周圍都係。這漢堡是比我食過多間連鎖漢堡包店的漢堡包好食,再加上配的薯條超新鮮,大大條,脆卜卜,食完後已很飽,所有連天使麪都吃不下,請侍應幫忙取消,估計都無可能,但經理好好幫手取消,我們改叫心太軟(加$20)。我朋友仔表示牛柳就太普通,可以話唔好食。心太軟就幾有水準,可能食完漢堡包的我心情大好,覺得好食。
我朋友仔表示牛柳就太普通,可以話唔好食。
心太軟就幾有水準,可能食完漢堡包的我心情大好,覺得好食。