2007-01-02 26 浏览
食完勝香園..過對面試下九記..要排隊..十分鐘到..OK啦入到去..由於飽飽地..兩個人只叫左一碗牛腩麵..一碗清湯..一支汽水..我都知咁多人排..兩個人食咁少野唔係咁好..所以諗住叫住先..睇下餐牌再叫..點知..一落完ORDER..個亞姐好惡咁鬧我"下?你唔食呀?兩個人叫咁少野?"我即時呆左..睇下先再叫過都得掛??況且態度實在好差..同場好多人望住哂....不知所謂..原本我都諗住再叫野食..你咁講..哼..我就唔叫..食物:可能心情唔好..食物都無咁好食..牛腩好有肉味..不過全都係瘦肉..好UN...湯底的確唔錯..但份量好少..牛腩又UN..亞姐態度差到不得了..唯有劣評兼無下次