2018-09-10 169 浏览
食物既種類都算多,例如 三文魚(影個陣咁岩冇曬),壽司,青口,賴尿蝦同長腳蟹呢啲就比較少見韓燒會有,而且9點後$188,呢個價有海鮮食就算唔錯。環境都幾闊落,坐得都幾舒服。前菜都算多款,蟹同埋賴尿蝦都係咁岩俾人攞晒影唔到😂賴尿蝦佢就將頭同尾剪開一半,都係睇返隻蝦有啲肉就好足有啲肉就好少。小食都有啲炸物,粉絲、牛尾自己就冇試 但個蜆就唔錯,有2款蜆。可惜嘅係想食炸饅頭但係冇練奶。跟住就有3款唔同既湯,我冇飲 但打開全部都好香。前菜都有啲沙律,我見到幾多人食。主角就係呢啲,對比要填紙有人攞俾我,我更加喜歡自己去攞,佢加野都好快手,唔會話10點幾就清場冇乜嘢食,雞翼就辣辣地都幾好食唔錯嘅,但係肥牛就有啲難咬,太肥,我覺得最好食就係牛仔骨,牛肉粒都唔錯,朋友就推介豬扒。壽司對比就唔太多人食,自己都食咗幾夠舊口感味道都可以。呢個大福我就唔太鍾意食,食落有少少覺得似食緊擦膠,佢仲有一個芒果糯米飯我覺得唔錯椰汁好夠但係芒果就酸左少少。朱古力噴泉好唔好食就見仁見智,但係勝在夠特別,加水果都唔錯,加棉花糖我就覺得麻麻地。隔離仲有一個棉花糖機,可以自己整,真係好特別我未見過其他出邊有,自己試吓整其實都幾過

跟住就有3款唔同既湯,我冇飲 但打開全部都好香。

前菜都有啲沙律,我見到幾多人食。

壽司對比就唔太多人食,自己都食咗幾夠舊口感味道都可以。

隔離仲有一個棉花糖機,可以自己整,真係好特別我未見過其他出邊有,自己試吓整其實都幾過癮,排隊都唔會排好耐,基本上食下野出到嚟又冇乜人。仲有一個軟雪糕機可以自己整,再過啲有個甜品櫃,都不外乎啲奶凍、啫喱、水果。仲有個雪糕櫃有雪條雪糕但選擇唔多就冇影。

最後結論今次係我第二次黎食,應該下次都會再嚟,飲品就係任飲嘅,估唔到嘅係佢竟然有coke plus,因為唔係好多地方有。呢個價錢食到呢個質素已經唔錯,食過其他韓燒,價錢就貴少少但係質素真係好一般,但呢間勝在夠平,食物種類都多,前菜小食都幾多下,佢亦都可以$8買Häagen-Dazs雪糕,真心唔錯值得一試!
2018-09-09