Mr crab嘅海鮮袋真係食極都唔會厭,呢次我哋又再嚟食一次,佢哋嘅二人餐CP值好高,有齊哂主菜或shake shake海鮮袋、湯、appetizer、pasta/risotto同2杯house wine。嚟得呢度一定要食shake shake海鮮袋,佢哋有多款海鮮可以揀,包括咗:海蝦、馬尼拉蜆、小墨魚仔、翡翠螺、藍青口、原隻去頭魷魚等,仲有幾款可以加錢嘅高級海鮮。而醬汁亦有三款可以揀,呢次我哋都係揀返Mix and Match ,佢有齊三種醬汁嘅味道,酸酸辣辣,非常惹味。呢次揀咗馬尼拉蜆、海蜆、藍青口,佢哋嘅海鮮好鮮甜,肉厚飽滿,又無沙,吸收埋惹味嘅醬汁,可以突出海鮮嘅鮮甜味。除咗有海鮮之外,仲有原個薯仔、清甜嘅粟米同埋脆皮香腸。龍蝦湯:湯身較濃淍,龍蝦嘅鮮味十足,配埋香草包一齊食就啱哂。Crab Cake :煎到金黃嘅蟹肉餅,入口酥脆,蟹肉鮮甜又多汁,加上秘製醬汁仲更加好味。黑松露燒烤菇意大利燴飯:離遠都經已聞到好濃郁嘅黑松露香味,仲配埋兩大塊經過香烤嘅大菇,食落有多重菇菌嘅香味,而燴飯嘅口感好creamy,同黑松露味道好夾。

除咗有海鮮之外,仲有原個薯仔、清甜嘅粟米同埋脆皮香腸。