2023-01-13
話說肥C9既朋友💁🏻♀️肥🐢🍯升職加人工🥳咁高興梗係要約埋一班好姊妹出去慶祝一下啦!p.s.今餐肥🐢🍯萬歲🤤🤤諗餐廳既重任朋友當然交比肥C9我😌我就第一時間諗翻起上次喺元朗食小曼谷真係好回味,今次我揀咗間都係小曼谷但係位置喺銅鑼灣嘅餐廳😛嚟到餐廳門口同上次喺元朗個感覺好唔同,首先門口有大大個火車頭打卡位,另外原來餐廳係有live Band Music嘅😆當晚咁啱安排到喺枱前面就坐,可以近距離欣賞表演者🤞🏻🤞🏻我哋四個人叫咗七樣菜,仲要當中係包括一個小食拼盤同埋一個串燒拼盤,都咪話我哋唔大食😛我最鍾意小曼谷嘅係,即使去唔同分店食都好水準都keep到👍🏻今次點嘅菜式當中令我最驚嘆嘅係,串燒拼盤竟然有地道燒臘腸😂雖然我唔食臘腸,但朋友仔話燒得唔錯!我哋一邊食嘢傾偈聽live Band,真係好chill😎如果大家都想約三五知己一齊去chill下,就揀小曼谷銅鑼灣分店啦!