2016-07-10
一代不如一代!我已經支持左依間公司兩年幾三年,Keep住每個月黎食幾次。今次會係最後一次黎,本身訂左枱7:30pm七位黎食飯,有一個外籍女人(好似係Manager)佢話我因為無聽到佢打電話confirm booking,所以無枱俾我。出面既餐廳就算我無firm到,都會留枱15分鐘。我同d朋友都好驚訝,之前都未試過,我地再問佢而家有無得walk in,佢對住我地黑面,仲要不停重覆話我地無聽到佢firm booking個電話。當時間餐廳得五六張枱有人坐咋都唔肯俾枱我地。接住佢就好悔氣話有枱。老實如果你俾張枱我都咁為難不如算。野食既話仲keep得唔錯幾好,Drinks方面不斷創新有好多選擇。下次想回味應該會嗌外賣。其他Staff都幾有禮貌幾好service。我地本身諗住食完快d走,一來一開頭已經無曬mood,二來唔想再對住嗰個黑面神,無啦啦佢請我地食三件cake,個樣笑住話free俾我地。佢好似怕我地投訴想㩒低我地把口咁。不過我覺得如果我地唔出聲唔會有改進。希望貴公司緊謹請人。其實之前有個老老地既男經理好好服務。
老實如果你俾張枱我都咁為難不如算。