2024-05-20 75 浏览
呢間應該係我黎左不少於10次既高質café!第一次點呢度既炸洋蔥圈, 外脆內軟既洋蔥圈唔會覺得太油膩, 作為小食係個唔錯既選擇!大推!!! 香草醬烤焗羊膝配法式燉菜及乳酪, 因為採用慢煮煮法, 所以羊膝食落口感係超軟熟! 不忘要沾上佢地既特製檸檬青瓜乳酪醬, fresh感滿滿~ 如果覺得食到有d膩不妨沾下呢個醬, 清新感覺會令人解膩~鐵板上枱既黑啤自家製煙燻豬腩肉意大利飯, 入口帶來陣陣黑啤酒香 (但放心唔會有醉意的, hahahha…) 煙燻豬腩肉同黑啤既味道來得好夾, 會接住一口又一口咁食食到咁上下又點可以唔食佢地既甜品, 好似已經食過不少3, 4次既提拉米蘇日式梳乎厘班戟, 梳乎厘班戟空氣感滿滿, 做得相當之好! 而且配上提拉米蘇既配料, 咖啡都係自己加, 可依自己鍾意巴濃郁程度自行加減. 最後當然要飲返杯佢地既72% Dark Chocolate, 每次黎都會點一杯, 口感濃郁極致, 因為黑朱古力關係所以甜度唔高~中意黑朱古力既愛好者唔好錯過!
呢間應該係我黎左不少於10次既高質café!
2024-05-03