2020-09-09
壽司郎永遠都係咁難book,但係又唔想walk in 去排隊,所以每一次都係喺個app先訂到大約一個月後嘅日子。同埋每一次去都會有啲限定款式的食品同新產品,所以令我好期待😆上次去冇得飲梅酒,今次終於有返喇,大大杯都係$2x 幾蚊!好抵!所以就算用餐時間得一小時我都飲咗3杯😆😆😆⭐️左口魚壽司⭐️一直都係我嘅最愛,$12一件,咁嘅質素相對嚟講真係好抵食!忍唔住食咗4件😝唔好以為得壽司好食,壽司郎的小食和甜品質素都幾好架!特別今次試咗⭐️炸帆立貝配他他醬⭐️,好香口好crispy,大大粒好抵食!仲有每一次都order的⭐️朱古力心太軟⭐️...細細件過下口癮 甜下 啱啱好☺️☺️☺️總之壽司郎的質素同性價比係相當高!而家冇得去日本旅行,去壽司去解下鄉愁係一個不錯的選擇😊 期待將來會喺港島開分店!