2017-07-15 222 浏览
本人第一次7月1日嚟買下午茶火腿蛋三文治外賣,加了$6加芝士,但回到家中享用時發覺欠缺芝士,立即打去餐廳同你們店員講,你們店員就話記錄我電話下次會補返,到下次7月15日,本人再到此餐廳叫早餐外賣,因早餐的火腿蛋三文治係本身會有芝士,所以我叫多個蛋三文治再加餐肉,再同你們店員講上次欠我的芝士想再加係加了餐肉的蛋三文治上,點知回家之後發覺又係沒有加芝士,感覺真係太差,再打返去,店員仲要話我要求加返之前欠的芝士去火腿蛋芝士三文治上,所以佢地加咗去火腿蛋上,太差了,原先早餐的火腿蛋三文治上係有芝士,又點會要求加入火腿蛋芝士上,我仲要好清楚咁同你們店員講因爲加餐肉的蛋三文治沒有芝士,所以想加將之前欠的餐肉蛋三文治上,但你們店員又將order搞錯哂,最後又係無加芝士,我明平時店員係好忙,但都要跟足一點外賣的order,唔應該每次都有錯,試想每次專登過嚟買外賣回家享用,但每次外賣都係錯,又食唔到本身想食的食物,感覺太差